Πολιτική Κρατήσεων – Ακυρώσεων

Κρατήσεις

Πραγματοποιώντας μια κράτηση, δηλώνετε πλήρη γνώση και ανεπιφύλακτη αποδοχή των πολιτικών διαμονής, κρατήσεων (2 βράδια προκαταβολή για να έιναι έγκυρη η κράτηση), πληρωμής και ακύρωσης του καταλύματος.

Οι τιμές είναι σε ευρώ, ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση και το πρωινό συμπεριλαμβάνεται κατόπιν συμφωνίας.

Όλες οι δημοσιευμένες τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α καθώς και όλους τους νομικούς φόρους εκτός του φόρου διαμονής που ανέρχεται σε 0.50€ ανά διανυκτέρευση και βάση νόμου τιμολογείται ξεχωριστά και δύναται να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.


Ακυρώσεις

Σε περίπτωση ακύρωσης η πολιτική μας είναι η εξής:

  • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε διάστημα μεγαλύτερο των 21 ημερών πριν την προγραμματισμένη άφιξη, δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση και συνεπάγεται την από μέρους του ξενοδοχείου επιστροφή της προκαταβολής.
  • Για ακυρώσεις κρατήσεων σε διάστημα μικρότερο των 21 ημερών πριν την προγραμματισμένη άφιξη, ο πελάτης χρεώνεται με το 40% της συνολικής παραμονής με βάση τη κράτησή του.
  • Σε περιπτώσεις ακύρωσης κατά την άφιξη, κατά τη διάρκεια της διαμονής ή σε περίπτωση μη εμφάνισης στο ξενοδοχείο(no show), ο πελάτης χρεώνεται το 100% της διαμονής με βάση τη κράτησή του.

Η κατάθεση της προκαταβολής (2 βράδια προκαταβολή για να έιναι έγκυρη η κράτηση) πρέπει να γίνεται εντός διαστήματος δύο (2) εργάσιμων ημερών από την δημοσίευση του τραπεζικού λογαριασμού του ξενοδοχείου προς τον ενδιαφερόμενο πελάτη (με αποστολή από το ξενοδοχείο σχετικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία πληρωμής), διαφορετικά η προκράτηση θα ακυρώνεται χωρίς περαιτέρω ενημέρωση και το δωμάτιο θα απελευθερώνεται.

Το ξενοδοχείο έχει το δικαίωμα κατά τη λήψη μιας εισερχόμενης κράτησης να προεγκρίνει την πιστωτική κάρτα, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει μια κράτηση, εάν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν είναι έγκυρα.


ΔιεύθυνσηAddress

Άγιος Ιωάννης, Μουρεσίου
Πήλιο, Βόλου Τ.Κ 37012

Στοιχεία ΕπικοινωνίαςContact info

Social

Πολιτική

Κρατήσεων-Ακυρώσεων